Inici Destacats Piera tanca el seu 42è Concurs de Teatre Amateur

Piera tanca el seu 42è Concurs de Teatre Amateur

COMPARTIR

El passat dissabte, el Teatre Foment va acollir la darrera representació del Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera, que aquest any arribava a la seva quaranta-dosena edició. La companyia El Centre de Gràcia va ser l’encarregada de tancar aquest certamen amb l’obra Barcelona, ambientada en els bombardejos que es van produir a la ciutat comtal del 16 a 18 de març de 1938.

Des del passat mes d’octubre s’han programat un seguit de representacions a càrrec de companyies teatrals d’arreu del territori. Ha estat el cas de l’obra En portada, de la companyia Farga’m Teatre de Terrassa; Qui té por de Virginia Wolf?, dels també terrassencs Qollunaka Teatre; Nadal a cals Cupiello, de Teiatre de Teià; Els Rústegues, de Pierrot Teatre, de Centelles; Un aire de família, de l’Agrupació Teatral del Casal de Calaf; l’obra Federico García Lorca, calor, alma y pasión, del Grup Illets, d’Abrera; L’Adefesi, de la companyia Kòmix Grup de teatre de la Garriga; i Amb els pixats al ventre, a càrrec del Grup de Teatre Paranys, de Sant Joan de Vilatorrada.

Els organitzadors han valorat de forma positiva aquesta edició del concurs que ha comptat amb més afluència de públic, amb una mitjana de 50 a 70 espectadors per funció. Així mateix, també s’ha destacat la bona qualitat de les obres escollides. El veredicte del jurat es farà públic en el transcurs del sopar de lliurament de premis del 42è Concurs de Teatre Amateur, que se celebrarà el dissabte dia 15 de desembre al Restaurant la Cantina.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*