Inici Política Som Piera es presenta reivindicant l'»experiència en la gestió» de Jordi Madrid

Som Piera es presenta reivindicant l'»experiència en la gestió» de Jordi Madrid

COMPARTIR

El passat divendres 24 era el dia marcat per la nova formació municipalista Som Piera per fer la seva presentació a la sala d’actes de la Societat Foment, que va quedar petita.

Va iniciar l’acte Jordi Romeu explicant una història en forma de rondalla de qui, com i perquè havien arribat a confluir diferents sensibilitats polítiques en un sol projecte municipalista tot i que, com es va encarregar d’explicar al final de manera irònica, qualsevol similitud amb la realitat era pura coincidència.

Seguidament va prendre la paraula el nº2 de la candidatura, Marc Romeu, agraïnt l’assistència de la gent que es va aplegar a la sala i explicant d’on ve la formació i les circumstàncies polítiques concretes que es van anar succeint fins arribar a la creació de Som Piera, un projecte que “no es fruit d’un dia, si no que neix el 2019 arran de greus discrepàncies amb els regidors que representaven a Junts dins l’Ajuntament, principalment amb el Sr. Llopart” ha dit Marc Romeu. Marc també va explicar que la majoria de militants de la seva antiga formació el van escollir com a candidat a l’alcaldia, però que el pacte entre les direccions de Junts i PdeCat (Impulsem Penedès) el va fer fora de la cursa. Finalment, va dir Marc Romeu, “quan es va produir la sortida d’un grup de gent d’ERC encapçalats per l’ex-alcalde Jordi Madrid, tot es va precipitar, l’entesa era inevitable i ens vam posar d’acord per posar tota la maquinària a treballar en el nou projecte”.

Va tancar l’acte el candidat a assumir de nou l’alcaldia de Piera, en Jordi Madrid: “el Marc ha explicat d’on venim i jo us explicaré on som i cap a on anem”, va dir. Va fer un repàs a la quantitat de coses que no va poder acabar, projectes pendents, i va posar l’accent en les greus mancances que té Piera, amb especial atenció a la neteja viària i la seguretat ciutadana. El Jordi va aprofitar per posar en valor la seva experiència com alcalde en legislatures anteriors, “el nostre projecte segur té moltes similituds al de la resta de formacions polítiques, tots volem el millor per Piera, però nosaltres som diferents en una cosa imprescindible per fer realitat qualsevol projecte de poble: la GESTIÓ DE L’AJUNTAMENT. Tenim l’experiència, el coneixement i la potència per saber defensar els interesos de la gent per sobre dels contrapoders de l’Estat que sovint entorpeixen el bon funcionament de l’Ajuntament” i va voler recordar que les denúncies que van interposar contra ell, han estat arxivades abans de ser jutjades “una falsedat que es va convertir en l’excusa perfecte per la moció de censura ( que de retruc va afectar també la meva credibilitat en una part del ,meu antic partit) que tenia com a únic objectiu trencar allò que el poble havia escollit, pervertint la democràcia al nostre poble, cosa que ni volem ni podem normalitzar”.

Jordi Madrid va tancar l’acte convidant a una bona part de la llista electoral a fer-se una foto de família.

FER UN COMENTARI

*