Inici Destacats Piera posa en contacte empreses i persones que busquen feina

Piera posa en contacte empreses i persones que busquen feina

COMPARTIR

L’Ajuntament va començar l’any 2014, amb el suport de la Diputació de Barcelona, un projecte anomenat Estratègies d’apropament al teixit empresarial, que tenia com a objectiu apropar els usuaris del Servei d’Ocupació Local de Piera a les empreses de la comarca.

Posteriorment  aquest projecte ha anat creixent; a l’any següent es va demanar a l’Ajuntament de Masquefa la seva participació en el projecte per tal de poder realitzar una acció mancomunada de més envergadura. A la següent edició  es va ampliar l’àmbit territorial de procedència de les empreses a altres comarques properes: Baix Llobregat, Alt Penedès, Vallès,… i l’any passat el projecte es va passar a anomenar: Apropa’t a l’empresa.

Aquest any, el departament d’Empresa i Ocupació de l’Ajuntament de Piera, en el marc d’aquest projecte, ha organitzat una trobada anomenada Empreses en creixement amb l’objectiu de conèixer empreses amb necessitats reals de personal.

Per aquest motiu s’ha convidat a responsables de RRHH i Directors Generals de nou  empreses de diferents municipis: Abrera, Martorell, La Pobla de Claramunt, Santa Maria de Miralles, Sant Sadurní d’Anoia i Sant Esteve Sesrovires i de diversos sectors econòmics: fabricació de material d’embalatge, químic, arts gràfiques, distribuïdors de productes petrolífers, alimentació i metall. Els representants d’aquestes empreses han comentat les puntes de feina que tenen, la tipologia de professionals que necessiten, com cerquen candidats per la seva empresa i el tipus de contractació que fan habitualment.

Aquesta acció ha anat adreçada, prioritàriament, a les persones inscrites en els Serveis Locals d’Ocupació de Piera i Masquefa que estan en recerca activa de feina. Tot i això, també s’han inscrit usuaris d’altres municipis com La Pobla, Vallbona, Vilanova del Camí, Hostalets de Pierola o Sant Esteve Sesrovires. La xifra total ha girat al voltant de les 40 persones. Tots els assistents han tingut l’oportunitat de presentar-se a les empreses i deixar el seu CV.

La valoració general de la trobada ha estat molt positiva per part de les persones en recerca activa de feina. Aquesta acció els ha permès contactar amb empreses a les quals no tenien accés i els ha donat l’oportunitat de poder optar a ofertes de feina. Per part de les empreses la valoració també ha estat positiva, ja que l’experiència els ha permès captar talent per cobrir les seves necessitats de personal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*