Inici Destacats Piera i Òdena preparen fires de la dona

Piera i Òdena preparen fires de la dona

COMPARTIR

Piera i Òdena celebren aquesta setmana fires dedicades a la dona amb motiu de la celebració del 8 de març.

Dissabte, Fira a Piera

El Gall Mullat acollirà aquesta trobada artesanal el pròxim 11 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona

Després de l’èxit assolit durant la primera convocatòria, la Fira de la Dona torna a Piera amb diverses propostes artesanals i una programació dedicada a reivindicar la igualtat de gènere i la desaparició de les desigualtats.

Les activitats s’encetaran a partir de les 11.45 hores, amb una batucada inaugural a càrrec de la Colla Infantil dels Diables de Piera. A continuació, el públic podrà assistir a actuacions de ball, conta-contes i un concert amb vermut.

De cara a la tarda, la població podrà participar en un joc d’estratègia i en un taller de ioga, a més d’assistir a una sessió de màgia, a un concert conduït per Abril Montmany i Eugeni Muriel i a actuacions de ball de l’Escola de Patinatge i de l’Acadèmia Blue Moon Dansa.

Aquesta proposta està organitzada per l’Ajuntament de Piera, amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i del Govern de l’Estat.

Òdena celebrarà diumenge la 3a edició de la Fira de les Dones

La regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Òdena prepara la 3a edició de la Fira de les Dones, en el marc de les activitats vinculades al 8 de març, Dia Internacional de la Dona Treballadora. La fira tindrà lloc el diumenge 12 de març de les 10 del matí fins a les 3 de la tarda a l’avinguda Barcelona del Pla d’Òdena.

La jornada festiva i reivindicativa comptarà amb parades d’artesania, tallers, cercle de dones, exhibicions, actuacions musicals, que al llarg del dia es desenvoluparan al voltant de les prop de 60 parades.

La jornada vol posar de nou en valor el potencial de la dona en el seu rol professional, artístic, cultural, social i esportiu visibilitzant la gran quantitat d’iniciatives protagonitzades per dones de la comarca però també vingudes d’arreu del país; Tarragona, Maresme, Bages,….

L’estesa de parades oferirà art, artesania, productes de la terra, bijuteria, olis i cosmètica natural, projectes pedagògics i iniciatives comercials, iniciatives solidàries, que al llarg del matí es combinaran amb una agenda de xerrades on diferents esferes de la vida de la dona seran els protagonistes.

Es parlarà de cosmètica natural i moda sostenible. També hi haurà tallers d’enquadernar, fer fotos, dibuixos per acompanyar els Kimo-Kap, peces bàsiques i senzilles, i mostres de dansa trapezi i d’educació i habilitats canines.

A més s’han organitzat altres activitats com explicació de contes, cercle de dones, recital de poesia, master class de zumba, entre altres.

La 3a edició de la Fira de Dones està organitzada per la regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Òdena i compta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Micod.

Es pot consultar tot el detall de la programació a odena.cat o a les xarxes socials municipals.

FER UN COMENTARI

*