Inici Cultura Piera obre el concurs per triar la imatge de la Fira del...

Piera obre el concurs per triar la imatge de la Fira del Sant Crist

COMPARTIR

[Img #28081]Piera ha obert el termini del concurs de cartells de la Fira i Festes del Sant Crist. El cartell guanyador serà la imatge del programa de la Fira i Festes d’aquest any. Les obres presentades hauran de ser originals i inèdites sense firmar, amb un lema o pseudònim al darrere per poder identificar-les.
 

Amb cada cartell presentat, cal adjuntar un sobre tancat a l’exterior del qual figurarà el lema o pseudònim amb el que es presenta. A l’interior, es posaran les dades personals de l’autor/ora (nom, cognoms, edat, adreça, correu electrònic i telèfon). En el cartell caldrà que constin els elements següents: l’escut oficial de l’Ajuntament i el text «Fira i Festes del Sant Crist de Piera-abril 2016».

 

Les obres, que tindran caràcter d’original definitiu, han d’amidar 420 x 297 mm (DIN A3) i es presentaran en paper sobre cartolina sobresortint aquesta 3 cm per les fetes a mà, i sobre cartró ploma. Les fetes informàticament hauran d’afegir un suport CD. Cal presentar els treballs a l’Ajuntament, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores, i les tardes de dilluns i dimecres, de 16 a 18 hores. El termini de presentació finalitza el 24 de març de 2016.

 

Els cartells hauran de ser ideats i presentats amb qualsevol color, per ser reproduït mitjançant el sistema de quadricromia (no seran admeses tintes fluorescents, ni tampoc relleus o volums enganxats, però sí collages). L’original presentat servirà per fer la publicitat de la Fira i Festes del Sant Crist de Piera.

 

El lliurament de premis tindrà lloc al Bar Foment, el dissabte 9 d’abril, a les 12 hores. Els cartells premiats seran propietat de l’Ajuntament. Els participants podran recollir les obres durant el mes de maig al mateix Ajuntament. Els cartells no recollits dins d’aquest període passaran a ser propietat municipal. Es concediran els següents premis: un primer de 175 euros, un segon de 100 euros i un tercer de 50 euros. El Jurat podrà declarar algun premi desert. El veredicte del Jurat serà inapel·lable. Qualsevol aspecte no previst en les bases serà resolt pel Jurat.

 

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*