Inici Teatre Piera lliura els premis del seu 41è Concurs de Teatre Amateur

Piera lliura els premis del seu 41è Concurs de Teatre Amateur

COMPARTIR

El 41è Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera es va tancar el passat 20 de gener amb la celebració del sopar de lliurament de guardons al Restaurant la Cantina. Des de la comissió organitzadora van aprofitar per valorar de forma molt positiva aquesta edició del certamen i reconèixer l’alt nivell de les companyies i grups participants.

Com en anteriors ocasions, va haver-hi premis per a la millor presentació escènica, el millor grup, els millors actors i actrius principals i de repartiment i la millor direcció, a més d’un guardó escollit per votació popular. Aquesta és la relació de premiats en les diverses categories:
Votació popular:  Set Vetes de Carme
Presentació escènica – Premi Memorial Paco Villares: Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei
Millor actor de repartiment: Albert Paulo de l’Associació Artística Kakaiba de Sabadell
Millors actrius de repartiment: Mercè Àlvarez del Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei i Dolors Ruíz de la Companyia de Teatre Acadèmia Belles Arts de Sabadell
Primers actors: Xavier Biel i Romà Ferruz, del Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei
Primeres actrius: Laura Miquel, del Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei
Millor direcció – Premi Memorial Joan Quintana: Ermenegild Siñol, del Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei
Millor grup: Grup de Teatre Filagarsa de Molins de Rei

Des del passat mes d’octubre i fins al mes de desembre, el Concurs de Teatre Amateur Vila de Piera va oferir a la ciutadania una desena d’espectacles, alguns a càrrec de companyies que hi participaven per primera vegada. Van passar pel Teatre Foment de Piera companyies de Sant Gregori, Sabadell, Molins de Rei, Santa Coloma de Queralt, Sant Andreu de la Barca, Lleida i Barcelona, entre d’altres.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*