Inici Societat Piera invertirà 4 milions d’euros en el manteniment de carrers

Piera invertirà 4 milions d’euros en el manteniment de carrers

COMPARTIR

L’Ajuntament de Piera posarà en marxa l’asfaltatge de carrers durant aquest mes d’octubre. Així es va acordar al ple municipal extraordinari celebrat la setmana passada, motivats per la necessitat de renovar i habilitar l’asfaltatge, canonades d’aigua i pintura viaria. El govern municipal assegura que es tracta de la inversió més gran mai realitzada per l’Ajuntament en concepte de manteniment.

El regidor d’Obres i Urbanisme, Javier Perellón, assegura que “això no queda aquí, l’any vinent seguirem treballant per a la millora dels nostres barris mitjançant nous projectes. Es un dels compromisos electorals amb els vilatans de Piera.” Perellón ha estat visitant les obres i conversant amb veïns i veïnes dels barris per conèixer les necessitats d’aquests.

La renovació de l’asfalt serà una realitat tant al nucli urbà com als barris, i s’espera una durada d’unes deu setmanes d’obres. Hi ha un total de sis projectes d’obra repartits en cinc empreses diferents que començaran a treballar aquest mateix mes d’octubre.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*