Inici Societat Piera inicia amb un vermut musical els actes contra la violència masclista

Piera inicia amb un vermut musical els actes contra la violència masclista

COMPARTIR

El passat diumenge 4 de novembre, a les 12.30 hores, es va celebrar al Bar Foment la primera activitat per commemorar el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. La trobada va consistir en un vermut musical a càrrec del grup pierenc Give, que va interpretar un ampli repertori de temes en format acústic. El concert ha estat la primera activitat de les programades amb motiu del 25-N, totes impulsades per l’Associació de Dones de Piera i amb el suport de la regidoria d’Igualtat de Gènere de l’Ajuntament.

Els actes commemoratius continuaran el divendres 23 de novembre, a les 19 hores, quan s’organitzarà, a la sala polivalent del Foment, el taller ‘Parlem de violència de gènere’, on es tractaran temes com el trencament de mites, rols de gènere o tipus de maltractaments. Les activitats seguiran a les 20 hores, al Teatre Foment, amb la representació de l’obra Amor tallada, una peça escrita i representada per dos joves pierencs sobre l’amor en la infantesa.

Per últim, el diumenge 25 de novembre, Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, a les 18.30 hores, a la plaça Jove es farà una encesa d’espelmes i es procedirà a la lectura d’un manifest. L’acte comptarà amb l’acompanyament musical de l’Aula Municipal de Música Maria Escolà i Cases.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*