Inici Destacats Piera estrena el seu primer Festival de Música Clàssica

Piera estrena el seu primer Festival de Música Clàssica

COMPARTIR

La música clàssica ha trobat un espai de difusió a Piera amb la celebració d’un nou certamen que vol ampliar l’oferta musical de la qual els pierencs i pierenques ja gaudeixen en altres moments de l’any. Aquest mes d’octubre se celebrarà el I Festival de Música Clàssica de Piera, que inclourà tres concerts en format acústic amb intèrprets de renom internacional.

El primer serà el proper diumenge, 13 d’octubre a les 19 hores. Charlotte i Aaron Wajnberg oferiran temes de compositors tan coneguts com Schubert, Besses, Mahler, Wolf, Marx, Poulenc i Menotti. El dia 20 d’octubre el concert anirà a càrrec d’Antoni Besses que oferirà al públic assistent obres de Debussy i Gershwin. Finalment, el dia 27 d’octubre, el Grup Expressionista format per Francisca Mendoza, Lito Iglesias i Antoni Besses interpretaran temes de Beethoven, Mompou i Brahms. Els tres concerts se celebraran al Santuari del Sant Crist.

El preu de les entrades és de 15 €, amb la possibilitat d’adquirir un abonament per als tres concerts al preu de 40 €. Aquestes es poden adquirir al web www.festivalmusicapiera.cat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*