Inici Festes Piera estrena amb èxit la seva cita gastronòmica

Piera estrena amb èxit la seva cita gastronòmica

COMPARTIR

El passat dissabte es va celebrar el primer festival Pieradegusta. Es tracta d’una proposta lúdica i gastronòmica que va voler reunir en una mateixa jornada restauradors, productors i persones rellevants del món gastronòmic de Piera.

Les activitats es van posar en marxa a les 11.45 del matí. Durant tot el dia hi va haver una vintena de parades al carrer amb una àmplia oferta de menjar i beure. L’objectiu principal de la iniciativa va ser que els pierencs poguessin tastar plats diversos a preus populars.

La jornada va oferir un programa d’activitats molt variades dins de l’àmbit gastronòmic, tallers i xerrades, que es va complementar amb els concerts oferts per grups pierencs. El concert vermut de les 13 h va estar amenitzat pels músics pierencs Saidax (Aïda López), presentant temes del seu nou àlbum, i el Pubill del Raval, que va engrescar el públic amb un repertori molt original i divertit.

A la tarda, berenar a base de pa amb oli i xocolata i cata de cava sensorial, a la Sala d’Exposicions Municipal, amb el guiatge de Jaume Vilaseca i l’acompanyament del violoncelista Edmon Bosch. Entre les propostes del vespre, showcooking i reconeixement a la tasca professional de tres veïns que han excel·lit en diversos àmbits relacionats amb la gastronomia: Miquel Guarro, Josep M. Mora i Jaume Vilaseca. Per finalitzar, concert amb un altre dels grups pierencs, Gall Mut, a la plaça del Peix i fi de festa amb música del DJ Marcos.

La jornada va superar les expectatives dels organitzadors, amb unes 10.000 tapes servides.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*