Inici Societat Piera consultarà als veïns per regular l’hora de tancament de bars i...

Piera consultarà als veïns per regular l’hora de tancament de bars i la contaminació acústica

COMPARTIR

Amb l’objectiu de promoure la participació dels veïns i de les veïnes en el dia a dia de la vila de Piera, l’Ajuntament ha obert un procés participatiu per a redactar dues ordenances municipals noves. En aquest sentit, els pierencs i les pierenques podran fer suggeriments i propostes sobre el contingut de l’ordenança reguladora dels horaris de tancament per a bars i restaurants i sobre el text de l’ordenança reguladora del soroll i la contaminació acústica.

L’Ajuntament ha publicat dos esborranys per tal que la ciutadania els prengui com a models per a suggerir després els canvis que consideri oportuns. Les propostes es podran presentar via instància des del dilluns 26 d’agost fins al dimecres 11 de setembre, a les 23.59 hores.

Un cop recollits tots els suggeriments, es debatran en el següent ple municipal per tal d’aprovar les dues ordenances de manera provisional si s’escau. Posteriorment, les dues ordenances disposaran de 30 dies per a la presentació d’al·legacions als textos normatius.

 

FER UN COMENTARI

*