Inici Societat Piera celebra la seva primera Fira de la Dona

Piera celebra la seva primera Fira de la Dona

COMPARTIR

El passat dissabte dia 5 de març es va celebrar a Piera la primera edició de la Fira de la Dona, que comptava amb 35 paradistes artesanals i un programari d’activitats i actuacions que van omplir l’escenari habilitat al Gall Mullat durant gairebé 8 hores.

La inauguració de la fira la va fer Carme González, regidora d’Igualtat de Gènere, acompanyada dels regidors de l’equip de govern. Posteriorment, va donar la paraula a Dones de Piera, entitat que ha participat activament durant anys en dates commemoratives com el 8M i l’actual Fira de la Dona, on han disposat d’una carpa per fer-hi tallers i activitats, a més de rebre donacions de material per Ucraïna.

Un cop finalitzada la inauguració, l’escenari va ser de la Inma Pujol amb «L’hora del conte», representació de diversos contes populars animats amb titelles. Seguidament, a l’hora del vermut, el grup musical local GIVE va actuar cantant versions en acústic amb la presència de dues veus i dues guitarres.

Durant el matí, l’esdeveniment va comptar amb la presència del diputat al Parlament de Catalunya, Jordi Riba, que, juntament amb altres regidors, va apropar-se a conèixer la fira i els seus paradistes.

La tarda va arrancar amb l’actuació de ball de l’acadèmia Blue Moon Dansa, seguida del Grup de Sevillanes de Piera. A continuació, la Josepa Ribera Vallès, l’Anna Victoria Cornellà Cases, la Lola Casanovas Pla, la Marta Povo Audenis i la Victoria Cases Mateo, van fer la lectura de poemes amb temàtica feminista.

El colofó de la jornada el van posar la veu de la pierenca María Escudero i el Llorenç, al piano, on van interpretar un repertori de jazz i blues per donar tancament a la I Fira de la Dona.

La regidora Carme González valora molt positivament la participació a la fira i el feedback rebut per paradistes i assistents en quant a l’organització i la iniciativa, i espera que la Fira de la Dona es consolidi durant els anys vinents com un esdeveniment de referència a la vila.

Durant tota aquesta setmana, Dones de Piera continuarà recollint material per Ucraïna de 17.30 a 19 h a sota l’escenari del Gall Mullat.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*