Inici Poliesportiu Piera celebra la seva primera cursa infantil de BTT

Piera celebra la seva primera cursa infantil de BTT

COMPARTIR

Prop de 200 participants de 4 a 12 anys van córrer el passat diumenge a la 1a Cursa BTT infantil de Piera amb un circuit situat a Ca n’Aguilera i adaptat segons les diferents franges d’edat. Va ser una activitat gratuïta que va comptar amb una gran resposta i un dia assolellat, després que fa unes setmanes s’ajornés a causa de la pluja.

Alguns dels més petits van utilitzar bicicletes sense pedals (push bike) per fer el recorregut, mentre que els més grans van avançar també a través de la muntanya. Cal destacar que aquesta cursa va tenir un esperit solidari atès que es va dedicar a un dels infants que havia de participar-hi, el Marc, a qui recentment se li ha diagnosticat un càncer. Tothom va voler fer-li costat i donar tots els ànims possibles a ell i a la seva família. De fet, l’organització va fer unes samarretes per donar suport al Marc que es van exhaurir en poc temps. Els diners recaptats es destinaran a l’Associació Infantil contra el Càncer d’Arenys de Mar.

La 1a Cursa BTT Infantil Vila de Piera va comptar amb la presència de l’alcalde, Josep Llopart, i de la regidora d’Esports, Maite Guzmán, en representació de l’Ajuntament de Piera, i també amb la col·laboració de l’Associació de Veïns de Ca n’Aguilera, membres de la penya la Buti i altres col·lectius de Piera, així com les empreses Ixcor, Bike World i el BBVA.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*