Inici Festes Piera celebra la seva Festa Major

Piera celebra la seva Festa Major

COMPARTIR

Des del dissabte 1 de setembre i fins al dimarts 11 de setembre, la Festa Major de la Vila de Piera omplirà els carrers del poble de música i diversió, així com d’activitats esportives, tradició i cultura popular.

La festa grossa s’inicia aquest dissabte, amb el pregó inaugural a càrrec de l’humorista Toni Albà. També aquest mateix dissabte es fa la cercavila d’hereus i pubilles i la gran festa del pubillatge, on es proclamaran els nous representants de la nostra vila per al 2018-2019. A la mitjanit, és el torn del jovent amb la Festa Flaix FM & Devotion, amb un espectacular showvisual amb els DJs locals de la formació Devotion, el DJ Sergi Domene i el videojòquei Oriol Torres.

La de diumenge serà una jornada protagonitzada pels Falcons de Piera, que faran una cercavila amb recorregut des del carrer Piereta fins a la Plaça del Peix, amb actuacions i colles falconeres convidades. Seguidament, hi haurà un sopar popular amb l’actuació del grup d’havaneres La Guingueta.

Els actes de la festa major continuen el divendres 7 fins a l’11 de setembre. En podeu consultar tots els detalls en aquest enllaç.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*