Inici Destacats Piera celebra diumenge la Festa de la Forja

Piera celebra diumenge la Festa de la Forja

COMPARTIR

Piera celebrarà el proper diumenge, dia 2 d’abril, la coneguda com a Festa de la Forja. Es tracta d’una iniciativa organitzada de forma conjunta per la regidoria de Festes de l’Ajuntament i pel Barri dels Gats, que pretén mostrar a la ciutadania l’art dels vells oficis.

Les activitats començaran a les 10 h amb un esmorzar popular; d’11 a 13 hores hi haurà tallers infantils de forja i fang; a partir de les 13 h el grup de música tradicional AMEBA actuarà en el concert vermut que s’ha preparat per a l’ocasió, i a les 14.30 h tothom podrà gaudir d’un dinar amb escudella del ferrer i carn d’olla. El preu de l’àpat serà de 7 € i inclourà el bol.

A part d’aquestes propostes, durant tota la jornada està previst que tothom qui ho vulgui pugui participar en tallers per aprendre l’art de la forja, que comptaran amb el mestratge de Jaume Raventós, Nicolau Escudero, Albert Ribes i Gonzalo Ruiz. Es podrà jugar també a les bitlles catalanes i passejar per les parades d’artesania instal·lades amb motiu de la festa.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*