Inici Destacats Piera celebra dissabte la seva Fira de Nadal

Piera celebra dissabte la seva Fira de Nadal

COMPARTIR

El dissabte 14 de desembre se celebrarà una nova edició de la Fira de Nadal de Piera. Es tracta d’un esdeveniment organitzat de forma conjunta per les regidories de Turisme i Fires i Comerç amb la voluntat de dinamitzar el comerç local. De les 10 a les 20 hores, el carrer Sant Cristòfol s’omplirà de parades en què els pierencs i les pierenques podran adquirir una gran varietat de productes nadalencs.

Durant tota la jornada hi haurà també activitats complementàries per dinamitzar la fira com tallers de maquillatge, globoflèxia, màgia i de tions, inflables, els concerts de la Banda-Orquestra de l’Aula de Música (BOP)i de la Coral Xicoira i les actuacions dels Diables de Piera i de l’Escola de Ball Blue Moon Dansa. A més, els infants podran gaudir de l’experiència d’estar dins d’una bola de neu gegant i fer cagar el tió.

De 10 a 11 h i de 16 a 17 h hi haurà festa sense soroll, pensant que els infants amb TEA (trastorn de l’espectre autista, trastorns d’epilèpsia i altres trastorns o símptomes neurològics) també puguin gaudir plenament d’aquesta Fira de Nadal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*