Inici Destacats Piera, capital del patinatge artístic amb el Trofeu Anoia

Piera, capital del patinatge artístic amb el Trofeu Anoia

COMPARTIR

Més de 1.500 persones han passat durant el dissabte 4 i diumenge 5 de març pel pavelló municipal en el trofeu organitzat pel Club de Patinatge Artístic Piera. Han estat més de 265 inscrits entre categories i iniciacions amb clubs catalans vinguts de Sant Andreu, Sant Vicenç de Montalt, Cerdanyola, Sant Quirze, Peralada, La Llagosta, Ripollet, Mataró, Terrassa, Viladecavalls, Bigues i Riells, Lliçà de Vall, Lliçà d’Amunt, Vilassar, Igualada, Horta, Cardona, Santa Perpètua, Sant Vicenç de Torelló o el Club Vicente Gaos, de la comunitat valenciana.

L’esdeveniment ha estat tot un repte, amb una edició que ha comptat amb la participació de joves mundialistes, campions d’Espanya i de Catalunya i on les patinadores locals han mostrat un excel·lent nivell.

Des del club local volen felicitar als pares per la seva implicació i per la gran tasca que han dut a terme aquests dies. Així mateix volen agrair totes les aportacions de patinadors, clubs participants, entrenadors, botigues de Piera i la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Piera, sense les quals no hagués estat possible viure aquest cap de setmana d’esport i bona relació entre tots els clubs participants.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*