Inici Destacats Piera acull una cinquantena de participants a la Copa Catalana de Trial

Piera acull una cinquantena de participants a la Copa Catalana de Trial

COMPARTIR

El passat 21 de març, Piera va acollir la primera prova de la Copa Catalana de Trial Nens/Nenes, amb participants de 5 a 15 anys distribuïts en set categories diferents. La competició va transcorre al llarg de sis trams adaptats a cadascuna de les categories. Enguany, el tret de sortida de la prova va comptar amb la presència del president de la Federació Catalana de Motociclisme, Josep Maria Mañé, que va donar la benvinguda a la cinquantena d’infants que hi van participar. La prova va comptar, a més d’un bon nombre de pilots locals, amb pilots vinguts de les Terres de l’Ebre, del Segrià i Comarques de Girona així com del País Valencià i les Illes Balears.

Els pilots del Motoclub Piera van guanyar en quatre categories: Jarez Ibañet en la categoria Aleví, Genís Forns en la de Base, Arnau Maura en la categoria Promo i Marc Piquer en Oberta. També cal destacar la segona posició l’Ivet Raventós en categoria femenina.

L’organització, a càrrec del Moto Club Scan Team Piera amb el suport de la Federació Catalana de Motociclisme i la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, va rebre les felicitacions dels equips participants i es va destacar l’exigència dels diferents trams així com el nivell mostrat pels pilots.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*