Inici Societat Piera acollirà la primera Caminada Nocturna contra el Càncer

Piera acollirà la primera Caminada Nocturna contra el Càncer

COMPARTIR

La Seu Local de Piera de l’AECC-Catalunya contra el Càncer organitza la I Caminada Nocturna contra el Càncer – El Bedorc en Marxa, una cita solidària amb la qual es destinaran els diners que es recaptin a la recerca oncològica i a ajudes directes als pacients i les seves famílies.

La cita és el divendres 27 d’agost, a les 20 hores. Les inscripcions es poden realitzar, a través del web inscripcionesenmarcha.aecc.es/es/evento/i-caminada-nocturna-el-bedorc-contra-el-cancer, fins el dimecres 25 d’agost. El cost la inscripció és de 6 euros, i inclou una bossa del caminador i una gorra de l’AECC per a cada participant.

La ruta, de 5,7 kilòmetres i amb un desnivell de 177 metres, serà circular i recorrerà els voltants de El Bedorc, amb sortida i arribada a la placeta dels Arbres del poble. El recorregut està dissenyat per a que pugui participar gent de totes les edats que gaudeixin d’un temps de natura, activitat física, i solidaritat.

L’esdeveniment compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Piera, l’Associació Amics del Bedorc, Solán de Cabras i Aneto.

FER UN COMENTARI

*