Inici Destacats El Pessebre Vivent de la Pobla de Claramunt aplega uns 400 espectadors

El Pessebre Vivent de la Pobla de Claramunt aplega uns 400 espectadors

COMPARTIR

El dia de Sant Esteve, i com ja és tradicional, el nucli antic de la Pobla de Claramunt es va omplir de públic per assistir al Pessebre Vivent. La representació va arribar a la 33a edició i la va organitzar la Comissió del Pessebre Vivent amb el suport de l’Ajuntament.

Es van fer dues escenificacions, a les 6 de la tarda i a 2/4 de 8 del vespre i hi van assistir unes 400 persones. A la representació hi van participar una norantena de nens i nenes, d’entre 3 i 13 anys. El muntatge va comptar amb la col·laboració d’una quinzena de pares, dels veïns que van deixar les entrades de casa seva i d’establiments del municipi.

Els carrers i places del nucli antic van recrear, per una tarda, l’ambient d’un pessebre. Hi havia sis escenes, en què es va combinar el diàleg i la música: el Mercat, als Jardinets; el Somni de Nadal i els Dimonis, a la plaça de l’Església; L’Anunciació, a la plaça de les Tres Fonts, i els Pastors i el Naixement, al Campanar Vell.

A més de les escenes, al llarg del carrer Major i de les Tres Fonts, hi havia diferents oficis tradicionals i escenificacions, com els rajolers, les tafaneres, el paller, els forners, les rentadores i els pescadors o els fusters. L’entrada era per la Font de la Petxina. També es van poder veure uns Armats i es va recuperar d’edicions anteriors un grup de pastors que alletaven unes cabretes.

Al final de les dues representacions, es va sortejar un pernil, que li va tocar a la Jordina Roig. També es va donar berenar per als joves actors i actrius.

FER UN COMENTARI

*