Inici Destacats El Pessebre Vivent dels Prats de Rei afronta les darreres sessions

El Pessebre Vivent dels Prats de Rei afronta les darreres sessions

COMPARTIR

Més de 400 persones ja han vist enguany el Pessebre Vivent dels Prats de Rei, en la seva 48a edició. L’espectacle, organitzat per l’ACRS, transporta el públic a uns temps remots, poc abans del naixement de Jesús i fins als primers anys de la seva vida. Els carrers i racons del poble es converteixen en l’escenari perfecte per a explicar aquesta història, amb música pròpia composta per Mn. Valentí Miserachs i en la qual els actors parlen en directe.

Tot plegat conforma la singularitat del Pessebre Vivent dels Prats de Rei, allò que el fa únic i especial i que, alhora, en limita l’aforament ja que no permet el recorregut lliure. Així, les funcions comencen a les 18.30 h i després d’aquesta hora ja no és possible accedir-hi.

És per això que des de l’organització es suggereix adquirir prèviament l’entrada per Internet. En cas que els tiquets online estiguin esgotats, cal recordar que encara se’n vendran a taquilla a partir de les 18.00 h. Es recomana màxima puntualitat per assegurar-se poder obtenir entrades.

El Pessebre de Prats encara es podrà veure els propers 6 i 12 de gener.

FER UN COMENTARI

*