Inici Festes Pessebre Vivent dels Prats de Rei

Pessebre Vivent dels Prats de Rei

COMPARTIR

[Img #3212]Als Prats de Rei ja ho tenen tot a punt per encetar la 41 edició del Pessebre Vivent, el proper dimecres 26 de desembre, dia de Sant Esteve. Un any més, els carrers del municipi es transformaran per convertir-se en un escenari capaç de transportar els espectadors a la Palestina de fa més de dos mil anys. Més d’un centenar de pradencs de totes les edats hi participen, ja sigui fent d’actors com també en el muntatge i tasques paral•leles. Un pessebre, doncs, que és de tot un poble, i que compta amb dues característiques que el fan únic: el fet que els actors parlin de viva veu en directe, i la música que acompanya la representació, composta especialment per Mns. Valentí Miserachs.

Abans de l’estrena a Prats, però, hi haurà un tastet del Pessebre Vivent aquest dissabte 22 de desembre, al Maremàgnum de Barcelona. Els pradencs hi han estat convidats per presentar als nombrosos visitants del centre comercial una mostra dels quadres més representatius del Pessebre.

Pel que fa a les representacions del Pessebre a Prats, tindran lloc els dies 26 i 30 de desembre, i 1, 6 i 13 de gener, a les 18.30 h. Per a més informació: www.acrsigarra.cat

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*