Inici Societat El personal de seguretat de l’Hospital d’Igualada anuncia una vaga després de...

El personal de seguretat de l’Hospital d’Igualada anuncia una vaga després de dos mesos sense cobrar

COMPARTIR

El personal de seguretat de l’Hospital d’Igualada ha anunciat una vaga indefinida a partir del proper 24 de novembre si no es resol la situació que arrosseguen des de fa mesos.

Segons han explicat alguns dels seus treballadors al programa «Planta Baixa» de TV3, al mes d’agost ja van començar a no cobrar les hores extres i ara ja fa dos mesos que no cobren.

L’empresa que té el contracte de la seguretat del centre sanitari és Grupo EME Seguridad, una de les grans empreses del sector arreu de l’Estat. De fet, no és el primer episodi d’impagaments i ja s’han produït situacions similars i mobilitzacions dels treballadors a Madrid, Galícia, Castella i Lleó o el País Valencià.

La plantilla de Grupo EME Seguridad que s’encarrega de les tasques de vigilància a l’Hospital d’Igualada és de 14 persones.

Per la seva banda, el Consorci Sanitari de l‘Anoia (CSA) ha emès un comunicat per aclarir que el personal de seguretat que treballa a l’Hospital «no depèn del nostre centre» i que es tracta d’un servei que el consorci té externalitzat «mitjançant concurs públic».

El centre sanitari igualadí assegura que «estem fent tot el que està a la nostra mà per seguir garantint els serveis de seguretat que requereixen els nostres usuaris».

FER UN COMENTARI

*