Inici Societat El personal administratiu sanitari reivindica un dia que reconegui la seva tasca

El personal administratiu sanitari reivindica un dia que reconegui la seva tasca

COMPARTIR

El passat 11 de juny és el dia que han triat el col·lectiu d’administratius del Consorci Sanitari de l’Anoia per manifestar la voluntat d’engegar una iniciativa per tenir reconegut el DIA DE LES ADMINISTRATIVES SANITÀIRES D’ARREU.

En aquest sentit, han fet algunes activitats al CAP Igualada Nord i, entre altres, han llegit un manifest que posa de relleu la seva tasca.

També s’ha editat un vídeo d’un minut i mig i que es pot visualitzar a YouTube i han acabat fent una foto de família. Reconeixen que “som la porta d’entrada al sistema sanitari . Hem passat la pandèmia al costat dels/les ciutadans/es i dels/les nostres companyes/nys, donant suport i gestionant totes les demandes, aportant els nostres coneixements per facilitar i acompanyar en la incertesa, organitzant, creant, escoltant i gestionant. Hem viscut, també, el patiment de companyes/nys i hem seguit i seguim al peu del canó, donant sempre el màxim esforç . Som l’engranatge imprescindible pel bon funcionament del sistema sanitari. Així, el dia 11 de juny , ens reconeixem, mostrem i celebrem!”

A aquesta iniciativa, s’hi ha sumat també els administratius d’altres entitats sanitàries com l’ICS Catalunya Central, ICS de les Terres de l’Ebre, el Consorci Sanitari Integral … i s’ha fet ressò a les xarxes socials amb els hashtag #somaqui #socadministrativasanitaria.

2 COMENTARIS

  1. Tasca imprescindible SEMPRE. I com infermera de primària puc dir-vos com ens van oferir desinteressadament un gran acompanyament en tots els aspectes, des de l’emocional al més pràctic i relacionat amb la seguretat en les nostres tasques, durant les setmanes d’inici de la pandèmia ! … i des de llavors en col·laboració constant amb nosaltres. Agraïda a tot@s des del minut zero de la meva tasca a primària l’any 1988.

  2. Y el de los taxistas, el de l@s camioner@s, el de l@s cajer@s, el de l@s lampistas etc etc…
    Con esto de la pandemia, se esta vanagloriando a algunas profesiones; las cuales no han hecho mas que lo que debian hacer.

FER UN COMENTARI

*