Inici Destacats Pere Sala, nou president de Junts x Vilanova

Pere Sala, nou president de Junts x Vilanova

COMPARTIR

En l’última reunió executiva de Junts x Vilanova, es van abordar aspectes importants referents a l’organització interna del partit i la necessitat d’estructurar un comitè local per encapçalar un projecte polític “sòlid i permeable capaç de donar resposta a les necessitats i reptes de futur dels vilanovins i vilanovines”.

Amb aquesta visió Junts x Vilanova va aprovar per unanimitat l’estructura del nou comitè executiu local encapçalat per l’ex-regidor del consistori vilanoví Pere Sala com a nou President Local per als pròxims anys. De la presidència en penjaran 3 grans àrees de caràcter funcional: l’àrea d’Organització encapçalada per l’activista Ricard Macarro, l’àrea de Comunicació encapçalada per la vilanovina Cristina Checa i l’àrea de Relacions Institucionals encapçalada pel regidor a l’ajuntament Jordi Barón.

Amb aquesta nova estructura Junts x Vilanova vol “treballar i aportar el millor possible per a Vilanova del Camí, i desenvolupar un projecte polític capaç de projectar el model de Vilanova que volem per als pròxims anys”.

FER UN COMENTARI

*