Inici Bàsquet Pep Abasolo, nou entrenador de l’Events CB Igualada

Pep Abasolo, nou entrenador de l’Events CB Igualada

COMPARTIR

El Club Bàsquet Igualada ha destituït l’entrenador del primer equip femení, Xiki Almendro. L’abrerenc es va incorporar a la disciplina del conjunt igualadí el passat mes de maig. El club vol agrair el treball, la professionalitat i la dedicació que ha mostrat durant aquest curt espai de temps.

A partir d’aquest moment, agafa el relleu en Pep Abasolo, entrenador de la casa que fins aquest moment estava exercint les funcions d’ajudant de l’Òscar Navarro en el primer equip masculí del club.

Va arribar al Club Bàsquet Igualada la temporada 2021/2022. És un entrenador amb una dilatada experiència. Entre els clubs on ha entrenat, destaquen el CS Badajoz que el va dirigir a Lliga EBA, l’Akasvayu Vic que el va dirigir a LEB Plata i el CB Valls que el va dirigir a LEB Or. També ha viscut experiència a l’estranger, concretament dirigint un equip de Mèxic, el Pioneros de Quintana Roo de Cancún a la Lliga Nacional de Bàsquet Professional.

El tècnic de Vilanova del Camí valora l’actual situació: “sóc conscient de la situació de l’equip i entro amb la preparació suficient per tirar-ho endavant, sortir d’on estem i tornar al camí que vol tothom i el club necessita. Necessitem que tothom ajudi amb actitud col·laborativa i pensament positiu. Tirar endavant, sense mirar enrere”.

S’incorporen a l’staff els ajudants Andreu Yebra i Pili Mullerat. L’ajudant Marc Vergés continuarà amb el grup igual que el delegat Arnau Brunet. El segon entrenador fins al moment, en Carlos Iglesias abandona la disciplina del primer equip tot i que es manté dirigint el sènior femení B.

El primer partit que dirigirà, el nou tècnic de l’Events CB Igualada, serà el proper dissabte 24 de febrer a les 17:30 contra el CB Prat Montibello A.

FER UN COMENTARI

*