Inici Destacats La pell d’Igualada s’exposa a París

La pell d’Igualada s’exposa a París

COMPARTIR

10Fins aquest dijous, una representació d’empreses adoberes igualadines exposen els seus articles de pell a Première Vision Paris, fira internacional de referència en el sector de la moda que es celebra a la capital francesa i que aquesta edició rebrà la visita de més de 60.000 professionals d’arreu del món.

Première Vision és una gran fira que engloba els principals sectors complementaris del món de la moda en termes d’oferta, know-how i serveis a París, la seva capital mundial. La fira celebra dues edicions anuals, al febrer, per presentar les col·leccions de primavera-estiu de l’any següent i al setembre, per les de tardor-hivern.

Els organitzadors de la fira Première Vision Paris van estar aquesta primavera a la seu del clúster de la pell d’Igualada, l’Adoberia Bella, per presentar les novetats, tendències, estils i colors en pell i accessoris de moda en una jornada que va reunir més de 70 professionals, la majoria empreses adoberes igualadines i de tot l’estat espanyol.

La presència dels blanquers igualadins a Première Vision Paris confirma la seva aposta per l’exportació (avui s’exporta més d’un 80% de la producció), alhora que consolida la seva presència al mercat francès. França és una plaça estratègicament molt important, ja que en aquest mercat hi tenen la seu importants marques internacionals d’articles de pell d’alta qualitat i complements de moda de luxe, que compren a Igualada part de la seva pell per a confeccionar els seus complements de moda exclusius.

La propera fira internacional de les empreses adoberes d’Igualada serà Lineapelle a Milà (Itàlia) del 4 al 6 d’Octubre.

Foto: J.M. Torras

FER UN COMENTARI

*