Inici Política Pedro Sánchez també s’imposa entre els socialistes anoiencs

Pedro Sánchez també s’imposa entre els socialistes anoiencs

COMPARTIR
Taula de votacions a Piera.

Amb una participació del 57% de la militància anoienca, la candidatura de Pedro Sánchez es va imposar amb el 72% dels vots emesos.

La jornada de primàries es va desenvolupar a set taules, ubicades a les agrupacions d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí, Capellades, Piera i Masquefa.

Amb un total de 104 vots emesos, dels 183 possibles (57% de participació), els resultats finals han estat els següents:

Pedro Sánchez: 75 vots (72%)
Susana Díaz: 18 vots (17%)
Patxi López: 11 vots (11%)

Des de l’executiva dels socialistes anoiencs es fa una valoració positiva dels resultats, ja que aquests permeten, des d’inci, reconèixer la victòria de Pedro Sánchez sense cap tipus de dubte.

En paraules de Francisco Guisado, primer secretari dels Socialistes de l’Anoia: “Ara, com a partit, el que necessitem és liderar un projecte que pugui donar resposta a l´esquerra, i que també comporti la visió més moderna possible d´aquest estat tan complicat que és l´Estat espanyol. Necessitem enginy, una solució, i jo crec que això, ara, amb Pedro Sánchez és molt més fàcil, perquè no té una visió jacobina de l´estat espanyol. I, a més a més, hem de tenir confiança que el secretari general del PSOE sigui capaç d´aglutinar un projecte que sigui alternativa al govern de Mariano Rajoy.”

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*