Inici Destacats El PDeCAT s’imposa un «període de reflexió» després de no aconseguir entrar...

El PDeCAT s’imposa un «període de reflexió» després de no aconseguir entrar al Parlament

COMPARTIR
La cap de llista del PDeCAT a les eleccions, Àngels Chacón i altres membres de la candidatura, aquest diumenge a la nit. Job Vermeulen / ACN

El PDeCAT s’ha imposat un «període de reflexió» d’una setmana per analitzar els resultats de les eleccions, en les quals no han obtingut representació en el Parlament. La candidata era la igualadina Àngels Chacón i el número 3 l’alcalde d’Igualada, Marc Castells. «No hem arribat als objectius que ens havíem fixat», ha reconegut el president del partit, David Bonvehí, en una roda de premsa des de la seu del partit. Durant aquest període, la formació elaborarà un informe i posteriorment el presentarà al Consell Nacional, que es convocarà de forma «imminent» en els pròxims dies per decidir les «pròximes passes» del partit. Bonvehí ha atribuït els resultats de la formació a la «falta de temps» per explicar el projecte i al vot útil.

«Molta gent va votar altres formacions pel vot útil», ha reconegut el president del partit. Bonvehí ha assegurat que l’espai electoral del PDeCAT «existeix» a Catalunya, tot i no haver obtingut representació al Parlament, i ha assegurat que «creu» en un independentisme que no és d’esquerres.

Ara, el partit iniciarà un «període de reflexió» d’una setmana i posteriorment convocarà el Consell Nacional per prendre decisions sobre el futur de la formació. «Amb una mirada oberta, amb una mirada molt convençuda que nosaltres representem un projecte que existeix a la societat catalana», ha assegurat.

Marta Casado Pla / ACN

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*