Inici Política El PDeCAT reclama que els pressupostos de l’Estat incorporin millores a l’A-2

El PDeCAT reclama que els pressupostos de l’Estat incorporin millores a l’A-2

COMPARTIR

El PDeCAT de la Vegueria del Penedès ha explicat aquest dilluns les esmenes que ha fet el Partit Demòcrata als Pressupostos Generals de l’Estat. A la roda de premsa hi eren presents en Carles Campuzano, cap del Grup Demòcrata al Congrés de Diputats, el President de la Vegueria del Penedès del PDeCAT, en Jaume Casañas, el President del Consell Comarcal de  l’Alt Penedès, en Xavi Lluch i el President del PDeCAT a l’Alt Penedès, en Pere Pons.

Les esmenes reclamen millores especialment en la mobilitat, solucionar els problemes de la N-340 i el futur de l’Autopista AP7. S’esmena una millorar del tram de l’Autovia A-2 al seu pas de l’Anoia. Millorar el servei de Rodalies de Barcelona, la R2 i la R4, i també demanen un baixador de trens d’Alta Velocitat a Vilafranca del Penedès que pugi donar servei a tota la Vegueria.

Les esmenes també recullen les sol·licituds dels municipis de la Costa d’implementar un Pla de Millores de la regressió de les platges, doncs és un dels grans actius turístics del territori i està en perill.

El President del PDeCAT del Penedès, Jaume Casañas, ha subratllat la importància que la xarxa política del Partit Demòcrata al territori, permet recollir les necessitat de cada municipi i fer-les arribar a Madrid, destacant la gran feina del diputat a Madrid, Carles Campuzano. També ha recalcat que el PDeCAT “té com a objectiu solucionar els grans problemes de mobilitat del territori, que tenen un impacte en la qualitat de vida dels penedesencs i penedesenques i un impacte en la competitivitat de les empreses del Penedès”.

Campuzano per la seva banda ha recordar els incompliments de l’Estat amb Catalunya i el Penedès en els diferents pressupostos generals que s’han aprovat al llarg dels darrer anys, i el seguiment que fa el PDeCAT a Madrid defensant els interessos del país. Ha volgut recalcar el fet “que hi hagi diputats catalans, del Partit Popular i de Ciutadans, que defensin uns pressupostos que discriminen Catalunya i els catalans”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*