Inici Destacats El PDeCAT reclama infraestructures i més presència policial al sud de l’Anoia

El PDeCAT reclama infraestructures i més presència policial al sud de l’Anoia

COMPARTIR

La comarca de l’Anoia estarà representada a les llistes del PDeCAT a les eleccions al Parlament per la candidata Àngels Chacón, el número 3 i alcalde d’Igualada Marc Castells, el regidor bruquetà Rafael Galvan i la segona tinenta d’Alcalde de Piera Anna Pallerols.

En una roda de premsa a Piera, Castells ha posat l’accent la força municipalista del PDeCAT, que compta amb 200 alcaldes i fa de la seva candidatura “una garantia pels municipis”, segons Castells. L’alcalde d’Igualada i número 3 a la llista al Parlament pel 14F, ha reclamat per l’Anoia Sud, “una aposta per part de la Generalitat en seguretat ciutadana per l’Anoia Sud, demanant la implantació d’una comissaria dels Mossos d’Esquadra a Piera”. L’increment de població i la dispersió geogràfica amb moltes urbanitzacions requereix, segons el PDeCAT, de més presència policial per garantir la seguretat i convivència de la població.

La candidata Pallerols, s’ha presentat a la premsa posant en valor “l’oportunitat que serà per la comarca, tenir una presència tant important a les llistes del Parlament” . Anna Pallerols, va començar en política l’any 2011, donant suport a les llistes municipals de Piera. Des d’aleshores ha estat vinculada a la política municipal. L’any 2019, com a número dos de la candidatura de Josep Llopart, va entrar al govern com a regidora i segona tinenta d’alcalde.

També els ha acompanyat a la roda de premsa el nou alcalde de Piera, Josep Llopart, que ha deixat clar que “des de Piera seguirem treballant perquè el projecte de la variant de Piera de la B-224 que ha d’unir Vallbona amb Martorell sigui una realitat”. Un projecte reclamat des de fa anys que persegueix acabar amb l’elevada sinistralitat de la via.

Per tancar la roda de premsa, Castells ha deixat clar que “des de l’Anoia, treballarem al costat de la candidata a la presidència de la Generalitat, Àngels Chacón, perquè PDeCAT sigui representat amb força al Parlament i tornar a tenir un país fort, amb idees clares i sense perdre mai les conviccions de fer un país indepedent. Un país amb oportunitats de futur i el benestar social que es mereix”.

FER UN COMENTARI

*