Inici Política PDeCAT i PSC reclamen inversions a l’Anoia en els pressupostos de l’Estat

PDeCAT i PSC reclamen inversions a l’Anoia en els pressupostos de l’Estat

COMPARTIR

El PDeCAT ha inclòs algunes inversions a Igualada entre la quarantena d’esmenes que presentaran als pressupostos generals de l’Estat des de la vegueria del Penedès, amb un valor global d’uns 25 milions d’euros.

En el cas de la capital de l’Anoia, el PDeCAT reclama inversions per completar l’hospital simulat 4D Health, així com per impulsar el nou centre de fabricació digital Ignius, una de les apostes de la ciutat per vincular el sector TIC amb els altres sectors industrials de la ciutat. Les esmenes també reclamen fons per a la reforma i dinamització de barris.

La tinenta d’alcalde de Dinamització Econòmica de l’Ajuntament d’Igualada, Àngels Chacón, va presentar aquestes propostes dilluns passat en un acte a Vilafranca del Penedès acompanyada del diputat al Congrés Carles Campuzano i de representants de les altres comarques penedesenques.

El PSC també presentarà esmenes que recullen vuit actuacions a la comarca. En l’àmbit de les infraestructures reclamen el tram del quart cinturó pendent entre Abrera i Masquefa i la construcció del carril bus VAO a l’A-2 entre Igualada i la B-23 per millorar la rapidesa del transport públic per carretera entre l’Anoia i Barcelona. A la mateixa autovia, els socialistes reclamen millorar la seguretat i un tercer carril entre Igualada i Martorell i pantalles acústiques al pas pel Bruc.

El PSC també vol reformar la caserna de la Guàrdia Civil de Capellades per destinar-la a casa d’acolliment, completar la rehabilitació de l’antiga fàbrica de La Igualadina Cotonera i fons per a un pla de desenvolupament turístic de l’Alta Anoia. També volen completar l’hospital simulat 4D Health d’Igualada.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*