Inici Destacats El PDeCAT estrenarà local a Igualada

El PDeCAT estrenarà local a Igualada

COMPARTIR

El proper dijous 15 de novembre a les 20:00 hores es celebrarà la inauguració del local del Partit Demòcrata a l’Anoia, situat al l’Avinguda Barcelona número 68 d’Igualada. El nou local, que lluirà la imatge pròpia de la formació i també la de la marca amb que es vol concórrer a les properes eleccions municipals, esdevindrà la seu comarcal i local del partit, i nou epicentre de l’activitat d’aquest espai polític que conforma el govern de la ciutat.

Serà un acte obert on es convida a participar a tota la ciutadania, i on es tindrà una especial atenció als presos politics i exiliats amb la presentació d’una bústia permanent al nou local per la tramesa de cartes i missatges de suport a tots els que estan patint la repressió de l’estat per seguir el mandat democràtic del poble.

L’acte comptarà amb l’assistència i parlaments d’en David Bonvehí, President del PDeCAT, d’en Santi Broch, President Comarcal de l’Anoia, d’Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, d’en Marc Castells, President de la Diputació de Barcelona i Alcalde d’Igualada, i d’en Daniel Roig, President local del partit a Igualada.

Es clourà la vetllada oferint un piscolabis a tots assistents, amb la voluntat de compartir la celebració d’aquest esdeveniment amb associats, simpatitzants i ciutadans que ho desitgin.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*