Inici Política El PDeCAT estrena seu a Igualada

El PDeCAT estrena seu a Igualada

COMPARTIR

El passat 15 de novembre es vainaugurar el nou local del Partit Demòcrata a l’Anoia, situat al l’Avinguda Barcelona número 68 d’Igualada. El nou espai neix amb la vocació de ser l’epicentre de l’activitat del partit, tant per futures cites electorals com punt de trobada d’associats i simpatitzants, a més de plataforma d’activisme polític de l’espai independentista.

L’acte, que va superar les expectatives amb l’ocupació total del local per l’assistència de més de 200 persones, va començar amb la benvinguda del president comarcal, Santi Broch, i del president local, Daniel Roig, donant pas a les intervencions d’Àngels Chacón, Consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, de Joana Ortega, Vicepresidenta de la Generalitat de Catalunya entre els anys 2010 i 2015 durant el mandat del President Artur Mas, de Marc Castells, Alcalde d’Igualada i, cloent l’acte, David Bonvehí, president del partit demòcrata. Aquesta presència de primer nivell del partit, ha estat una mostra de la vitalitat de la formació política que actualment ocupa càrrecs important de govern i de direcció.

Durant les respectives intervencions, Àngels Chacón va destacar la importància del partit com a eina d’acció institucional i mobilització social de primer ordre, fent una gran tasca com a actor principal d’acció de govern, i com a front de xoc pel procés d’autodeterminació, amb responsabilitats judicials de primer ordre. En aquest sentit, Joana Ortega, va poder explicar el seu testimoniatge en les imputacions del 9N, com a mostra de les responsabilitats assumides en el compromís amb la voluntat del poble de Catalunya.

Marc Castells, alcalde d’Igualada, va posar en valor la tasca de PDeCAT com a primera força política de la ciutat, primera força política de la comarca i del país. Alhora va marcar el full de ruta del projecte de ciutat que està desenvolupant junt amb el seu equip, i va anunciar que “Igualada i la comarca rebran bones notícies el 28 de novembre i el 14 de desembre”, deixant entre el públic el missatge que el projecte de ciutat està més fort que mai, i que “com més adhesions, més força tindrem per seguir treballant per la ciutat”.

En representació màxima del partit, David Bonvehí va remarcar el compromís que té PDeCAT amb el país, i va posar en valor la seva gent a tot el territori, assegurant que “estem preparats per ser una força política de primer nivell”. L’acte va continuar amb un piscolabis durant el qual associats i  simpatitzats van conversar animadament amb els convidats, on els diferents municipis i alcaldes dels pobles van poder intercanviar projectes de partit, i cloent una vetllada amb destacat protagonisme del suport als presos polítics i exiliats.

COMPARTIR

1 COMENTARI

FER UN COMENTARI

*