Inici Política El PDeCAT es conjura per l’1-O amb Joana Ortega a Igualada

El PDeCAT es conjura per l’1-O amb Joana Ortega a Igualada

COMPARTIR

Dissabte es va fer l’acte central de l’Anoia del PDeCat, amb una paella popular amb més de 200 persones al Parc de l’Estació Vella, amb la presència de Joana Ortega, ex-vicepresidenta de la Generalitat i condemnada pel 9N, la Diputada de Junts pel Sí, Maria Senserrich i l’alcalde d’Igualada, Marc Castells.

La comarca va voler fer-se visible amb la presència de diversos alcaldes, així com amb centenars de veïns que van mostrar cívicament i festivament, el seu suport a les institucions catalanes, el seu rebuig clar a l’ofensiva de l’Estat i el clam a la democràcia amb el crit “votarem”.

Maria Senserrich, va iniciar els parlaments amb un clar compromís del Parlament de Catalunya a seguir sense cap por amb el mandat democràtic del poble de votar el 1 d’Octubre, alhora, la Diputada va “agrair als alcaldes de tots els Ajuntaments del país, que com el Marc Castells, donen la cara a cada ciutat per fer possible que el ciutadà exerceixi el seu dret a decidir el seu futur”.

L’alcalde Marc Castells per la seva part, va animar a la participació i a seguir treballant perquè es garanteixin els drets fonamentals i no es vulneri la democràcia com està passant aquests darrers dies per part de l’Estat espanyol. Va destacar el feu ferm compromís i convicció amb el moment històric que estem vivint, alhora que va agrair la resposta cívica dels ciutadans.

La cloenda de l’acte va anar a càrrec de Joana Ortega, que va recordar als assistents l’exercici democràtic del 9N i com l’Estat condemna per promoure el vot i la participació democràtica. Va voler donar un missatge contundent de suport al govern de la Generalitat, fent referència a la presència de l’Àngels Chacón, actualment Directora General d’Indústria, alhora que tinent alcalde de l’Ajuntament d’Igualada i a tots els alcaldes de la comarca, a no tenir por i a fer possible que els ciutadans puguin votar el dia 1 d’Octubre.

FER UN COMENTARI

*