Inici Destacats El PDeCAT del Bruc acusa l’Ajuntament de tenir el poble ‘brut, deixat...

El PDeCAT del Bruc acusa l’Ajuntament de tenir el poble ‘brut, deixat i abandonat’

COMPARTIR
Un carrer de la urbanització Montserrat Park del grup. L'associació de veïns ha fet una crida al civisme dels veïns, alhora que acusen l'Ajuntament del Bruc de no fer les tasques de neteja i manteniment.

El passat dia 19 de setembre l’Ajuntament del Bruc va portar al ple municipal una modificació de crèdit per ampliar certes partides relacionades amb el manteniment i neteja del poble, manteniment dels parcs i jardins, manteniment estris de la brigada…entre altres. El punt es va aprovar amb el vot de qualitat de l’alcalde per desfer l’empat derivat de la no assistència del regidor d’EBET. A través d’un comunicat, el grup municipal del PDeCAT critica “manca de previsió” del govern d’ERC i EBET, perquè recorda que quan es va portar a aprovació “també vàrem dir que no era suficient la dotació econòmica que feien per donar un servei correcte”.

El grup liderat per Rafael Galván mostra “desacord en la manera d’utilitzar els diners públics i la forma de gestionar els recursos. Ens sap molt greu veure el nostre poble brut, deixat i abandonat de la ma de Déu; ens sap molt greu que els parcs i jardins, camins i avingudes estiguin plenes d’herbes; ara sempre és tardor al Bruc, sempre hi ha fulles dels arbres a les voreres, a més del perill de relliscar. Ja està bé de tanta desídia”.

El PDeCAT també considera que el govern del Bruc també gestiona de forma deficient els recursos humans “amb un model de molts a manar i pocs a treballar” i acusa els regidors de no assumir responsabilitats.

El grup de l’oposició afegeix que el conjunt del municipi “està deixat”. Montserrat Parc “és com una selva on la natura ha guanyat” i el nucli del Bruc té “parcs plens d’herbes, oblidats, els carrers bruts, la vegetació campa al seu rotllo i ningú no hi fa res…”.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*