Inici Societat El pavelló montbuienc de Can Passanals estrena grades

El pavelló montbuienc de Can Passanals estrena grades

COMPARTIR

El montbuienc pavelló de Can Passanals, instal·lació en la qual realitza la seva activitat esportiva l’Hoquei Club Montbui, ha estrenat durant els darrers dies les noves grades pel públic, adaptades a la normativa corresponent, i amb un augment en la seva capacitat.

Les noves grades estan bastides en una estructura desmuntable, de quatre files amb una longitud de 25 metres lineals. L’estructura de grades té una capacitat per a 200 espectadors. L’import d’adjudicació del subministrament i instal·lació d’aquestes noves grades ha estat de poc més de 17.000 euros, i el proveïdor ha estat Arasaf Sports Equipment.

El pavelló Can Passanals acull anualment els entrenaments i competicions de l’Hoquei Club Montbui, així com també diferents activitats puntuals.

El pavelló de Can Passanals, inicialment pista esportiva i posteriorment coberta l’any 1998, és la primera instal·lació poliesportiva del Nucli Urbà en ordre cronològic. Des de 1998 i fins a la inaguració de Mont-aQua l’any 2010 va concentrar la pràctica d’esports de competició com hoquei, handbol, gimnàstica i futbol sala. A partir de 2010 l’activitat es va anar reduint a la pràctica dels esports de pilota petita, com ara hoquei patins i tennis taula. Des de fa uns mesos, es realitzen entrenaments i competicions de Patinatge Artístic i d’hoquei patins, sempre sota l’organització i el control de l’Hoquei Club Montbui.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*