Inici Poliesportiu Pau Álamo (Anoia Club Gimnàstic), campió de salt a la Copa Catalana

Pau Álamo (Anoia Club Gimnàstic), campió de salt a la Copa Catalana

COMPARTIR

L’Anoia Club Gimnàstic, va participar el passat dissabte, de la tercera fase de la Copa Catalana de gimnàstica artística masculina, realitzada a Salt – Girona. Els equips masculins del club igualadí, van obtenir excel·lents resultats. En la categoria, Promoció 1, van competir els gimnastes, José Luís Granados, Miquel Canet, Pau Alamo i Yago Guitian, amb molt bons exercicis i molt bones puntuacions. Cal destacar el primer lloc a l’aparell de salt, del Pau Alamo, el cinquè lloc a l’aparell de cavall amb arcs de l’Yago Guitian, el vuitè lloc a l’aparell de terra i novè lloc a l’aparell de cavall amb arcs, del José Luís Granados, en la classificació per equips van obtenir el sisè lloc.

En la categoria de Promoció 3, van competir, Bernat Munné, Nil López i Oriol Acosta, cal destacar les següents posicions, vuitè lloc a salt del Bernat Munné, setè lloc a paral·leles i novè a terra del Nil López, i setè lloc a anelles de l’Oriol Acosta, en la classificació per equips van obtenir el cinquè lloc.

Des del club feliciten als gimnastes a les tècniques Laura Muñoz i Juliana Botelho i assenyalen que “a causa de les mancances per falta d’un espai municipal adequat d’entrenament, va aconseguint consolidar-se i els gimnastes van progressant tot i les moltes adversitats que enfronten a cada dia d’entrenament, com el fet de tenir-ne que muntar i desmuntar tots els aparells cada dia, el fred i calor excessius, d’entre altres. És digne d’aplaudiments tots els esforços d’alumnes, pares i entrenadors”.

FER UN COMENTARI

*