Inici Política Patxi López protagonitzarà dissabte l’acte central del PSC a l’Anoia

Patxi López protagonitzarà dissabte l’acte central del PSC a l’Anoia

COMPARTIR

La Federació anoienca del PSC s’ha llençat al carrer per explicar la recepta del candidat Miquel Iceta pel futur de Catalunya. La setmana ha començat amb la participació directa del PSC Anoia en l’acte municipalista que s’ha celebrat el dimarts, 12 de desembre a Barcelona. Daniel Vendrell, alcalde dels Hostalets de Pierola ha explicat a Miquel Iceta, davant de més de 350 persones, el greu problema d’inseguretat que significa la carretera B-224, que creua el sud de la comarca i que és conseqüència “de la manca de planificació dels darrers governs de la Generalitat de Catalunya”, segons els socialistes anoiencs.

A la nit del mateix dimarts s’ha celebrat un ‘Debat a Taula’ organitzat pels Socialistes de l’Anoia, amb la presència dels candidats de la comarca i la candidata nº6 al Parlament de Catalunya, Alícia Romero. Més de 50 persones han assistit a aquest tradicional format on després de l’exposició de les persones convidades, els assistents pregunten sobre els dubtes. En aquest cas, el debat s’ha desenvolupat a l’entorn de les inversions a la comarca i la proposta socialista d’una Pla de Xoc Social amb 3.000 milions d’€ de pressupost.

Aquest divendres Odón Elorza, ex-alcalde de Sant Sebastià i Diputat al Congrés visitarà, conjuntament amb Mercè Perea, també diputada al Congrés, Vilanova del Camí i Igualada. Cap a les 10.30h a Vilanova del Camí hi haurà passejada pel mercat, visita al Casal d’Avis i diversos col·lectius locals. Posteriorment, cap a les 12.30h es dirigiran cap al barri de Montserrat d’Igualada, on també està prevista diverses trobades amb col·lectius del barri. La jornada finalitzarà amb un dinar amb militants i simpatitzants a Scorpia.

Aquest dissabte 16 de desembre els actes s’intensifiquen arreu de la comarca, amb l’acte central dels socialistes anoiencs a Vilanova del Camí.

A les 11h. Míting final de campanya al barri de Can Parellada de Masquefa. Intervindran els candidats Ferran Pedret i Isis Abad.
12.30h. Visita al mercat setmanal de Piera del candidat Ferran Pedret.
12.00h. Carpa socialista al Mercat de Montbui.
17.00h. Arribada de Patxi López, ex-lehendakari i ex-president del Congrés i Anna Balletbó, ex-diputada al Congrés, a Òdena, on es reuniran amb diversos col·lectius del municipi.
18.30h. Visita de Patxi López i Anna Balletbó a diversos col·lectius de Vilanova del Camí.
19.30h. Míting final de campanya dels Socialistes de l’Anoia amb la participació de Noemí Trucharte, alcaldessa de Vilanova, Jordi Riba, candidat del PSC a les eleccions del 21D, Anna Balletbó i Patxi López.
21.00h. Sopar final de campanya a Cabrera d’Anoia amb la presència del candidat i alcalde Salus Monteagudo i Patxi López.

Finalment, l’endemà diumenge, el PSC Anoia ha organitzat un bus per a militants i simpatitzants per assistir a l’Acte Central de la Campanya dels Socialistes de Catalunya a Barcelona. L’autobús recollirà veïns de tots els municipis que assistiran a l’acte en que participaran els candidats de la comarca, Josep Borrell, Rodríguez Zapatero, Pedro Sánchez i Miquel Iceta. Qui vulgui assistir només s’ha de posar en contacte amb la seva agrupació.

FER UN COMENTARI

*