Inici Societat Els patinets elèctrics, entre els objectius d’una nova campanya de civisme de...

Els patinets elèctrics, entre els objectius d’una nova campanya de civisme de l’Ajuntament d’Igualada

COMPARTIR
Alèxia Vila / ACN

L’Ajuntament d’Igualada ha presentat la continuïtat de la campanya de civisme “Tu ets els millor exemple” per promoure les actituds cíviques entre la ciutadania. El regidor de sostenibilitat i mobilitat, Miquel Vives, ha presentat aquest matí els tres nous àmbits en què incidirà la campanya, actituds les quals el consistori ha detectat més mancances.

El primer àmbit posa l’objectiu de sensibilitzar els propietaris de gossos per tal que recullin els excrements de les seves mascotes de la via pública. El segon incideix en les noves mobilitats, els patinets, i recomana l’ús de casc per garantir la seguretat del seu usuari i la correcta convivència amb els altres usuaris a la via pública. Finalment, la tercera actitud que es vol recordar i incentivar és el de llençar les tovalloletes a la paperera i no al vàter.

La campanya impulsada per l’Ajuntament d’Igualada es podrà veure a les xarxes socials, mitjans de comunicació i també s’editarà material divulgatiu. Aquesta iniciativa, emmarcada dins del projecte Igualada Ciutat Amable, vol implicar el ciutadà com a
persona responsable i protagonista indispensable que ha de fer possible una ciutat millor.

2 COMENTARIS

  1. I quan pensa l’Ajuntament ser més cívic amb els nostres impostos i millorar el servei de neteja i recollida de escombreries de la nostra ciutat? És indignant pagar tant i tenir la ciutat tan bruta!

  2. Proposo també dedicar esforços a prevenir que llencin xiclets al carrer … i dedicar un pressupost (ja sé que és un tema que val força diners) a netejar tots els incrustats. El centre de la ciutat milloraria molt només amb aquesta acció.
    Per cert, no són només les tovalloletes les que NO s’han de llençar al vàter, també els bastonets de les orelles i tots els objectes (diàriament en fem anar moooolts) que inclouen matèries plastificades

FER UN COMENTARI

*