Inici Destacats Les patinadores de l’Igualada competeixen a la segona fase de l’Interclub

Les patinadores de l’Igualada competeixen a la segona fase de l’Interclub

COMPARTIR

Les patinadores de l’Igualada Hoquei Club han competit  aquest cap de setmana a la segona fase de l’Interclub, una de les competicions destacades de la Federació Catalana de Patinatge. Ja havien patinat el passat 27 de maig a la primera fase, on, en paraules d’una de les seves entrenadores, Ester Fornell, els resultats havien estat molt bons.

En aquesta segona fase les igualadines han superat o igualat la classificació que havien aconseguit feia unes setmanes. Malgrat la bona actuació, no han pogut accedir a la tercera fase de la competició, que ja passaria a ser la fase intercomarcal. La patinadora Carla Cortijo, de la categoria Iniciació Majors C ha tornat a quedar quarta i ha estat la patinadora que més s’ha aproximat a superar la fase.

La Mònica Sala, també entrenadora del patinatge artístic de l’Igualada, ha valorat la jornada com a “molt positiva perquè de la primera fase a aquesta hi ha hagut molta millora, s’ha notat el treball setmanal de cadascuna d’elles”. La mateixa Sala treu ferro a la no classificació, de fet, afirma que anar a l’Intercomarcal “no era el més important, ens centrem més en la millora individual de les patinadores”. A més, Mònica Sala fa especial incís al fet que totes les patinadores hagin mantingut o millorat la seva classificació. “Mantenir una posició no és fàcil. És cert que tu entrenes per aconseguir-ho, però els altres també”.

De fet, gràcies a la bona actuació de les seves patinadores, l’entrenadora està convençuda que totes estan capacitades per pujar de nivell, és a dir, de categoria C a B d’aquí a final d’any. “Al setembre participarem en algun trofeu encara per adjudicar i no descartem inscriure’ns a finals de setembre o a l’octubre a una prova de nivell per pujar”.

Les patinadores entrenaran durant tot el mes de juliol, on durant els dimecres 5, 12 i 19 faran entrenaments oberts al públic per tots aquells infants que vulguin provar el patinatge artístic. Descansaran durant l’agost i a partir del setembre tornaran a entrenar i a competir en trofeus.

 

FER UN COMENTARI

*