Inici Teatre Els Pastorets d’Igualada obren el teló amb Marc Castells com Llucifer

Els Pastorets d’Igualada obren el teló amb Marc Castells com Llucifer

COMPARTIR

Els Pastorets d’Igualada han encetat la temporada aquest diumenge a les 11:45h al Teatre Municipal l’Ateneu, una temporada que ha arrencat amb l’alcalde Marc Castells a dalt de l’escenari, interpretant Llucifer, un dels dimonis principals de l’obra.

Pastorets GOPerò abans, dissabte, els personatges de l’obra de Folch i Torres van animar el centre de la ciutat amb l’original Pastorets GO, un símil del popular joc de Pokémon que emplaçava als vianants a caçar-los fent-los-hi fotografies i penjant-les amb el hashtag #PastoretsGO a les xarxes socials. El joc va tenir una gran acollida entre els ciutadans que passejaven pel centre d’Igualada i va ser un èxit de participació.

Els Pastorets d’Igualada tenen programades quatre funcions més fins a acabar la temporada, la següent, tindrà lloc el dilluns dia 26 de desembre, dia de Sant Esteve, a les 18:45h al Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada i també comptarà amb un convidat especial; el periodista, locutor i guionista, Quim Morales, que actualment dirigeix i presenta el programa ‘La segona hora’ de RAC 1.

De cara a gener, hi ha programades dues funcions pel dia 8, una a les 11:45h i l’altra a les 18:15h i, el dia 15 de gener, finalitza la temporada 2016-2017 amb l’actuació de les 11:45h. Totes les representacions tenen lloc al Teatre Municipal l’Ateneu i es poden comprar les entrades de forma anticipada a l’Agència Over Fer Frans (rambla Sant Isidre, 9, d’Igualada), a través de l’APP Els Pastorets d’Igualada o de la plataforma web entrades.elspastorets.com.

pastorets

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*