Inici Teatre Els Pastorets d’Igualada estrenen temporada amb una cacera de personatges per la...

Els Pastorets d’Igualada estrenen temporada amb una cacera de personatges per la ciutat

COMPARTIR

Els Pastorets d'IgualadaEl dissabte dia 17 de desembre els Pastorets d’Igualada s’escaparan del Teatre Municipal l’Ateneu i sortiran al carrer per promocionar l’inici de la temporada amb un símil del popular joc de Pokémon: el Pastorets GO. Entre els carrers més cèntrics de la capital de l’Anoia s’hi trobaran personatges de Pastorets; àngels, dimonis, pastors i pastores, que anunciaran l’inici de la temporada 2016-2017. Els vianants que hi vulguin participar només hauran de fer una foto a algun dels personatges de Pastorets que voltin per la ciutat i penjar-la a les xarxes socials amb el hashtag #PastoretsGO, entre els participants es sortejaran diversos premis, com una nit d’hotel a la costa o entrades per les funcions de Pastorets.

Amb aquesta acció, els Pastorets d’Igualada donen el tret de sortida a la temporada 2016-2017, una temporada que contarà amb cinc actuacions al Teatre Municipal l’Ateneu, els dies 18 i 26 de desembre de 2016 i 8 i 15 de gener de 2017.

L’alcalde, Marc Castells, interpretarà un dels personatges

Enguany els Pastorets d’Igualada comptaran amb la interpretació de l’alcalde de la ciutat en la seva funció inaugural, el dia 18 de desembre. L’alcalde, Marc Castells, encarnarà un dels personatges de l’obra de Folch i Torres que es mantindrà en la incògnita fins el dia de l’estrena.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*