Inici Destacats Els Pastorets de Calaf no aixecaran el teló aquest Nadal

Els Pastorets de Calaf no aixecaran el teló aquest Nadal

COMPARTIR

El Casal de Calaf ha anunciat que es veu obligat a desistir, “molt a contracor”, de desenvolupar la seva programació que inclou els Pastorets del municipi.

Des de l’entitat remarquen que la decisió no s’ha pres per no poder complir amb la normativa de protecció i de distanciament del públic assistent, cosa que en altres espectacles que s’han dut a terme a la Sala Folch i Torres s’han assolit sobradament. La causa principal és la impossibilitat de poder desenvolupar els assajos i les funcions mantenint les recomanacions sanitàries entre els participants dels espectacles, que sumen més de 300 persones entre ambdós Pastorets, els d’adults i els infantils.

El Patronat de la Fundació Casal de Calaf, però, no renuncia a mantenir una certa oferta cultural, motiu pel qual ha programat tres activitats per aquestes Festes de Nadal.

El dia de Sant Esteve, dissabte, 26 de desembre, a les 12:00 h es farà el 23è Contacontes, que aquest any estarà dedicat als avis.

El divendres 1 de gener de 2021, a les 19:00 h, Poema de Nadal de Josep Maria de Segarra. Interpretat per actrius i actors de L’ATC i música en directe del Trio Segarrenc, sota la direcció d’Eloi Hernàndez i Neus Quer.

El dia de Reis, dimecres, 6 de gener de 2021, a les 11:30 h, cinema familiar amb la projecció del film d’animació “Se armó el Belén”.

Totes les activitats es duran a terme a la Sala Folch i Torres amb entrades numerades i prèvia reserva on-line a: https://entrades.casaldecalaf.cat/ o una hora abans de cada espectacle a les taquilles del Casal.

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*