Inici Destacats Els Pastorets de Calaf lliuraran part de la seva recaptació a Open...

Els Pastorets de Calaf lliuraran part de la seva recaptació a Open Arms

COMPARTIR

Sota el lema “Ajuda’ns a ajudar”, els Pastorets de Calaf volen col·laborar en les costoses reparacions que es necessiten fer al vaixell d’Open Arms per poder continuar amb les seves tasques de rescat a la Mediterrània.

El dilluns passat Òscar Camps, fundador i director de l’ONG Proactiva Open Arms va fer una crida en aquest sentit, que ha recollit la junta del Casal de Calaf.

Per aquesta raó i aprofitant que els dies 19 i 26 de gener es faran les darreres les funcions dels Pastorets de la temporada 2019-2020, la recaptació de la venda d’entrades a partir l’entrada 450 fins a la 635 de les funcions realitzades dies 19 i 26 de gener que se celebraran a les 5’30 al Casal de Calaf. Les entrades es poden comprar “on line” a: entrades.casaldecalaf.cat o bé directament a taquilles el mateix dia de la funció.

Tanmateix, amb la seva acció, els Pastorets de Calaf volen encoratjar a altres entitats culturals del país perquè facin activitats amb el mateix objectiu d’ajudar a l’ONG Proactiva Open Arms.

1 COMENTARI

  1. Axó son vestits de dimoni?. Una mica massa moderns oi?. Als meus temps vestien de una manera mes clàssica i es veien de una hora lluny que eren dimonis i diablessas . A! no em fico en la venta d’entrades, perquè cedir a partir de la entrada número 450 es dir que domes venen 400 entrades.

FER UN COMENTARI

*