Inici Teatre Els Pastorets de Calaf abaixen el teló amb més de 3.700 espectadors

Els Pastorets de Calaf abaixen el teló amb més de 3.700 espectadors

COMPARTIR

El passat 28 de gener, Els Pastorets de Calaf van acomiadar la temporada amb la darrera representació, seguint així la tradició d’anteriors temporades en que aquest espectacle nadalenc esgota tots els diumenges de gener per oferir-se a públic molt divers i vingut d’arreu. Les representacions d’aquesta temporada 2017-2018 van començar el dia 17 de desembre amb una representació solidària destinada parcialment a recaptar fons per al nou Hospital Oncològic d’Althaia de Manresa i a la que es va afegir la representació del dia de Nadal i tots els diumenges de gener del 2018.

Al llarg de la temporada Els Pastorets de Calaf han fet sis actuacions i han passat pel Casal de Calaf un total de 2.400 espectadors. L’èxit també ha estat present a les funcions dels Pastorets Infantils de Calaf, que han rebut un total de 1.300 espectadors. Des de l’organització es mostren molt satisfets i celebren les xifres en un any en què el consum cultural s’està veient afectat per la situació general del país.

Enguany, el públic assistent ha valorat especialment les millores en l’apartat d’il·luminació amb la incorporació de tecnologies de darrera generació que han arrodonit un producte, ja de per sí, molt aconseguit. Aquesta aportació, els efectes especials i un treball artístic amateur però exigent i curós, han fet les delícies de públic molt divers vingut de tots els extrems del territori i han arrencat comentaris elogiosos que encoratgen els organitzadors a seguir amb la tradició. Pastorets de Calaf tanca el teló i es posa ja a treballar per a la nova temporada per mantenir ben viu el seu eslògan de: Calaf, la Capital dels Pastorets.

 

COMPARTIR

FER UN COMENTARI

*