Inici Destacats Els Pastorets arriben a Calaf, Capellades i Igualada

Els Pastorets arriben a Calaf, Capellades i Igualada

COMPARTIR
Els Pastorets de Capellades arriben el dia de Nadal amb més d'un centenar d'actors.

El passat diumenge 17 de desembre, Els Pastorets de Calaf van aixecar el teló de la temporada i, fins al finals de gener, realitzaran un total de sis funcions els dies 25 de desembre (18:30), i 7, 14, 21 i 28 de gener. Diumenge van donar el tret de sortida amb una funció prèvia que va omplir de gom a gom el teatre del Casal de Calaf i de la qual, un 25% de les entrades, es van destinar a la fundació Althaia.

Els Pastorets d’Igualada també van arrencar temporada diumenge i continuen aquest mateix cap de setmana amb una sessió aquest mateix dissabte:

Dissabte 23 de desembre de 2017, a les 17:30h. Sessió completa de tres hores.

Diumenge 24 de desembre de 2017, a les 11:45h. Sessió reduïda de dues hores.

Dimarts 26 de desembre de 2017, a les 17:30h. Sessió completa de tres hores.

Encara es faran dues representacions més al mateix Teatre Municipal l’Ateneu d’Igualada, els dies 7 i 14 de gener. Per més informació o encàrrecs cal trucar al 93 803 75 56 o bé al 639 355 721. Per comprar les entrades de forma anticipada cal dirigir-se a l’Agència Over Fer Frans, a la rambla Sant Isidre, 9, d’Igualada.

Els Pastorets de Capellades arriben per Nadal de la mà del Grup Teatral del municipi, que ha plantejat l’obra en dues parts d’una hora cadascun, amb 23 quadres i procurant que sigui molt més dinàmic i adaptat als temps actuals.

Una vintena llarga de tècnics es cuiden de la il·luminació, el so, els decorats corporis, i únicament s’utilitzen dos decorats de paper originals de Josep Mayans Juncosa i restaurats per en Ton Argelich. L’equip artístic compta amb 110 actors i enguany es presenten amb molt canvis. I entre les novetats escenogràfiques, la projecció d’imatges que faran encara més dinàmic l’espectacle. La direcció tècnica és a càrrec de Josep M. Masoni i a la direcció artística i general en Pep Vallès.

Amb aquest projecte el Grup Teatral de Capellades celebra 40 anys continuats d’activitat teatral, durant els quals s’han representat moltes obres i guanyat una bona colla de premis.

Les representacions seran el dia 25 de desembre a les 7 de la tarda i el diumenge 7 de gener a les 6, al Teatre La Lliga de Capellades.

La reserva d’entrades es pot fer trucant al telèfon 696844798 o al correu grupteatral.capellades@gmail.com

FER UN COMENTARI

*