Inici Destacats El Passatge del Terror de Montbui revalida l’èxit a Can Passanals

El Passatge del Terror de Montbui revalida l’èxit a Can Passanals

COMPARTIR

L’onzè “Passatge del Terror” va tornar a omplir un equipament montbuienc, en aquest cas, i per segon any consecutiu, el pavelló de Can Passanals, amb l’escenificació més terrorífica possible. Enguany, novament, centenars de persones de Montbui i d’arreu de la Conca d’Òdena es van acostar per participar en una tradició importada del món anglosaxó, “Halloween”, i que aquí conviu amb la més arrelada com és la Castanyada.

Com és costum, els assistents al Passatge van haver de fer una llarga cua d’accés (pel que fa a l’entrada normal). Els més previsors havien pogut comprar entrades “VIP”, amb la qual s’estalviaven fer la cua. Pels volts de les 10 de nit va donar inici del Passatge, amb una temperatura freda, però amb molta animació i ganes de diversió per part dels assistents. Com és costum, es va establir un important dispositiu de seguretat per garantir el correcte desenvolupament de l’activitat.

El recorregut començava amb un recorregut exterior que envoltava el perímetre del pavelló i que ja deixava entreveure algunes escenes d’allò més esgarrifoses. Dins el pavelló s’havia preparat un circuit preparat a consciència amb personatges ben caracteritzats, i amb escenes que posaven l’ai al cor del més valent. Efectes de llum, sonors, ensurts continuats, personatges que apareixien del no res, tot plegat en un entorn on sempre hi havia un element no esperat o que acabava sorprenent al públic assistent. El Passatge va sobresortir per una impecable caracterització dels personatges. Això va ser possible per la utilització de les més modernes tècniques de maquillatge.

Un any més, un nombrós grup de col·laboradors va fer possible el Passatge del Terror, que, per segon any consecutiu, va comptar amb l’organització de la regidoria de Joventut de l’Ajuntament de Montbui. Enguany hi van col·laborar desenes de voluntaris, i tampoc no hi va faltar el suport de l’Hoquei Club Montbui (que va portar l’espai del bar), el Club Tennis Montbui, Gonzalo i Acustic Anoia.

Va ser sens dubte una de les edicions més lluïdes dels darrers anys, amb una gran valoració per part de tothom i on l’esforç, especialment els voluntaris, hi va ser decisiu per poder configurar un dels millors Passatges del Terror.

FER UN COMENTARI

*