Inici Destacats El Passatge del terror de Montbui reuneix prop de 900 visitants

El Passatge del terror de Montbui reuneix prop de 900 visitants

COMPARTIR

Prop de 900 persones van visitar dijous passat el 13è Passatge del Terror de Montbui, una activitat que enguany es va celebrar per segon any consecutiu a l’antic magatzem de Calçats Ferrer (ara de propietat municipal). El Passatge d’enguany va suposar el retorn als orígens d’aquesta activitat, amb la qual es van aconseguir unes disfresses i unes escenografies espectaculars. Amb un públic fidel, pels volts de quarts de 10 de la nit va començar l’activitat, precedida d’un Ball de Monstres. Com és habitual, es va formar l’habitual cua d’accés. Enguany la meteorologia va acompanyar, amb una temperatura millor que en anteriors ocasions.

Els prop de 500 metres quadrats estaven farcits de sinistres personatges que creaven una sensació de por i de sorpresa constant als assistents, durant els gairebé 15 minuts que es trigava a completar el recorregut. Morts vivents, enterradors, figures cadavèriques, escenes “pseudo-gore”, personatges aterridors de l’imaginari col·lectiu…per passadissos i espais magníficament ambientats i en alguns casos claustrofòbics. Des de l’inici del Passatge i fins la matinada es van combinar efectes sonors i llums adequades per crear unes escenes espectacularment treballades.

Un any més, el gran treball dels diferents col·laboradors va ser clau per aconseguir una gran valoració dels assistents, que continuen mostrant la seva fidelitat al Passatge de Terror, malgrat la proliferació d’altres esdeveniments similars i malgrat estar inclosa en un pont festiu per a moltes persones.

Celebració del “Casta-ween”

A més del 13à Passatge del Terror, durant la jornada de Casta-ween de Montbui es van organitzar diferents tallers de manualitats per a la mainada, així com un “escape-room” i diferents jocs per als assistents, al Passeig Catalunya.

El “Casta-ween” 2019 va estar organitzat per l’Ajuntament de Montbui (regidories de Joventut i Cultura, a través de Montjove i Mont-Àgora) i va tenir la col·laboració de l’AMPA Escola García Lorca, AMPA Escola Antoni Gaudí, Grup d’Esplai Montbui (GEM), Gonzalo, Grup Esplai Trenca l’Ou i Associació Inama.

FER UN COMENTARI

*