Inici Destacats El passatge del terror de Montbui estrenarà ubicació i espectacle inicial

El passatge del terror de Montbui estrenarà ubicació i espectacle inicial

COMPARTIR

El passatge del terror de Montbui arribarà el proper 31 d’octubre a la seva dotzena edició i ho farà amb una nova ubicació. Per primer cop, el passatge es farà a l’antic magatzem de calçats Ferrer, a tocar del Passeig Catalunya del municipi. Les novetats i l’espot de la propera edició d’aquesta iniciativa s’han presentat aquest dimecres al vespre en un acte a Mont-Àgora.

Durant la presentació, la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Montbui, Montserrat Carricondo, ha explicat que celebrar el passatge en aquest espai era una vella reivindicació de les persones que participaven en l’organització del passatge. El magatzem -que és de propietat municipal des de fa tres anys- permetrà habilitar 500 metres quadrats de passatge distribuïts en tres plantes amb diferents ambientacions que permetran fer “un recorregut més ampli que anys enrere”, segons Carricondo. La regidora ha afegit que les propostes seran diferents i que inclouran diferents efectes visuals i sonors.

La regidora -que ha estat acompanyada del regidor de Joventut, Abel Fanega, i de dos personatges caracteritzats- ha explicat que “l’ajuntament ho organitza, però hi ha un munt de persones col·laborant amb moltíssima implicació sense les quals no seria possible”, al quals ha agraït la dedicació. Un centenar de persones participarà directament en la escenificació del passatge, la propera nit de Castanyada. Sergio Velasco, un dels col·laboradors a través de Diverevent, ha destacat que hi ha “un gran canvi respecte les primeres edicions” en les que també va estar implicat. Velasco ha recordat que els primers anys “érem 50, hi havia quatre llençols i dos maquillatges”, reconeix que l’espai d’enguany “és genial” i promet que “aquest any serà espectacular”.

Un espectacle a l’exterior del magatzem al passeig catalunya a les 21:30 servirà per amenitzar l’inici al passatge, que obrirà portes a les 21:45. El preu de l’entrada serà d’1,5 euros a taquilla i de 3 euros en el cas de la venda d’entrades anticipades per tenir accés sense cues. Les entrades anticipades ja es poden adquirir a Mont-Àgora, Mont-Jove i a la botiga Gonzalo, de Montbui.

FER UN COMENTARI

*